Utsikt mot fjorden fra Tørvikbygd

Veterinær stilling/ vikar fra mars 2018 til sommer 2019 - BESATT!

 

Periode: Vi søker vikar fram t.o.m. neste sommer.
Krav til søker: Bestått inseminasjonskurs, egen bil, basisutstyr stordyrpraksis, evne til å arbeide selvstendig. Norsk språk må beherskes forståes!
Erfaring: Det vil bli innføring og støtte fra ansatte veterinærer, men det forventes at søkeren takler rutinemessig stordyr- og smådyrpraksis selvstendig.

Kvam Veterinærdistrikt dekker Kvam og Jondal kommuner. Regionsenter er Norheimsund, i tillegg har vi Øystese og Jondal i Jondal kommune. Tilsammen i underkant av 10 000 innbyggere. Det er mye turister i sesongen, da Hardanger er naturskjønt og et populært turistmål. Store muligheter både friluftsliv knyttet mot fjell, ski eller sjø. Kvam kommune har også mange kunstnere og et forholdsvis rikt kulturtilbud. Du finner det meste du trenger i Kvam, og ellers er det 1 time kjøretid til Bergen. http://www.hardangerfjord.com/ www.kvam.no

Norheimsund ble i 2013 kåret til Norges mest attraktive stad! Norheimsund var også en av 4 kommuner nominert til årets kulturkommune.

Vi er vil i 2018/19 være 5 veterinærer som arbeider fulltid i praksis. Hver veterinær jobber som selvstendig næringsdrivende, men mye av arbeidet er samordnet i Kvam Veterinærkontor AS. De kollegiale forholdene er uformelle og trivelige. Du jobber som selvstendig næringsdrivende om vikaren er ferdig utdannet, ellers som ansatt.

Praksisen er allsidig og variert med
- Stordyrpraksis som hovedsakelig består av kupraksis med inseminering, sau (lite om sommeren) og en del hest.
- Smådyrkontor som er velutstyrt for diagnose og behandling/ operasjoner,
- Laboratoriedrift (Drikkevannanalyser og hygieneprøver - Akkreditert - Test 236 ),
- Akvakultur (ikke for vikar).

Alt utstyr til smådyr holdes av klinikken. Vi forventer at vikaren har basisutstyr for stordyrpraksis og disponerer bil. Forbruksutstyr holdes av Kvam Veterinærkontor. Vi har hatt gleden av å ha et svært godt samarbeidsklima, med fokus på arbeidsforhold og arbeidshverdagen.

Ferdig utdannet veterinær. Inseminasjonskurs er en forutsetning.. Vikaren deltar i 5-delt vakt. Det vil være kollegaer tilgjengelig for tips og råd i de fleste situasjoner - nødvendig veilledninger vil bli gitt.

Send epost til post@kvamvet.no eller ring oss på 91 64 74 64 eller 88 00 56 55 om du er interessert i å vite mer :) Velkommen!

 

Hilsen Veterinær Magnus Nyborg

Besøk hjemmesidene våre

 

Kvam Veterinærdistrikt

Del av butt ved Smådyrklinikken Del av butikk ved smådyrklinikken